Marijke de Haze is deze maand de beste.

Fotogroep Perspectief heeft op de eerste clubavond van het seizoen 2019/2020 de foto’s besproken die tijdens de laatste fototocht van het vorige seizoen gemaakt zijn. Buiten de clubavonden is er elke maand een fototocht naar heel diverse omgevingen. Deze foto is gemaakt tijdens de fototocht naar de suikerfabriek in Zevenbergen.

Een mooie grote locatie met prachtige raampartijen en industriële onderdelen, waarbij de originele aspecten van de binnenkant van de fabriek nog aanwezig zijn.

Na verschillende foto’s gemaakt te hebben van de ruimte, ontstond het idee om ook wat foto’s te maken met een model.

Omdat deze niet aanwezig was heeft een van de leden van de fotoclub model gestaan. Hierbij gebruik gemaakt van wat attributen die aanwezig waren van een fotograaf die daar zijn fotostudio heeft.

Omdat de foto in raw is gemaakt, deze bewerkt in Photoshop en het programma Nik filters.

De foto is op de eerste fotoclubavond na de vakantie beoordeeld door de andere leden en is met de meeste stemmen uit de bus gekomen als Foto van de Maand.

Wil je wat meer weten over deze gezellige club kom dan eens kijken op onze clubavonden in gebouw Concordia aan de Raadhuisstraat in Hooge Zwaluwe, alle informatie hierover vind je op de site: www.fotogroepperspectief.nl

Zo is er op 10 september een clubavond waarin uitleg wordt gegeven over Photoshop, en op 5 en 6 oktober is er dan weer de schitterende expositie in de Gummaruskerk in Wagenberg.