Fotogroep Perspectief bestaat uit een aantal zeer enthousiaste amateurfotografen (momenteel zo'n 16 mannen en vrouwen), die genieten van hun hobby en ernaar streven steeds mooier, spannender en kwalitatief beter fotowerk te maken. De fotogroep is opgericht in januari 2006 en heeft haar thuisbasis in Restaurant Zalencomplex De Ruif in Wagenberg. Fotogroep Perspectief is aangesloten bij de fotobond BNAFV.

Eenmaal per maand is er een gezellige clubavond, waarop de leden hun foto's kunnen tonen en laten beoordelen door hun collega-fotografen.Read More

Eveneens eenmaal per maand wordt er een fototocht georganiseerd (meestal op zondagochtend) en verder is er ook maandelijks een werkavond gepland.

Op zo'n werkavond wordt bijv. een gastspreker uitgenodigd om wat te vertellen over zijn/haar foto-specialisme, wordt er uitleg gegeven over het snijden van passe-partouts, wordt een "digitaal cafĂ©" gehouden, vinden uitwisselingen plaats met andere fotoclubs en dergelijke. Zie ons programma voor alle activiteiten. De activiteiten worden gerealiseerd door en met de leden via diverse commissies en werkgroepen. Bij bestuur en commissies kunt u alle commissies en werkgroepen met hun leden vinden.

Eenmaal per jaar vindt een grote expositie plaats met werk van de leden. Daarnaast is er een doorlopende tentoonstelling van foto's van clubleden in "Zorgcentrum De Wijngaerd" in Made. Voor meer informatie over Fotogroep Perspectief kunt u contact opnemen met het secretariaat van de club of via ons contactformulier.

Interim secretaris: Peter Moerkens,
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: 06 46 22 39 09